2015. 10. 31.

Nyereményjáték a Cor Leonis Kiadóval!

Sziasztok!

Mint már tudjátok, a Cor Leonis Kiadó hosszas hallgatás után ismét visszatért közénk, hogy ismét változatos, és egyben kiemelkedő olvasmányokkal lásson el bennünket.
Akik már követik a blogom egy ideje, azok észrevehették, hogy a Kiadó az egyik nagy kedvencem. És nem csak Moning miatt. ;-) 
Emlékeztek rá, milyen barátságosak és kedvesek voltak a Kiadó munkatársai? És mennyire bántuk, hogy egyik napról a másikra eltűntek? Hogy mennyire sajnáltuk, hogy a nagy nehezen átvett két sorozat (Cassandra Palmer, Tündérkrónikák) ismét a feledés homályába merül?

Tudom, ez egy cseppet drámaira sikeredett. De szerintem voltunk egy páran, akik így élték meg a helyzetet, amikor az egyik kedvenc Kiadónk úgy tűnt, hogy nem tudja folytatni.
De ennek vége, és most a Kiadó egy igencsak értelmes, és olvasóbarát nyereményjátékkal lepi meg az olvasóit. Miről is van szó?
Annyi a dolgotok, hogyha már olvastatok bármelyik könyvet a Kiadó palettájáról, akkor értékeljétek az adott könyvet a Kiadó webáruházában, a könyv adatlapján. Nyilván nem elég a csillagozás, pár szóban értékelnetek is kell a könyvet.
Az sem baj, ha már régen megtettétek ezt. Akkor az alábbi linkre kattintva ki kell tölteni egy adatlapot, és már jelentkeztetek is a nyereményjátékra. 
(Tipp: Növeli az esélyeiteket, ha minél több könyvet értékeltek)

És a legfontosabb: Mi a nyeremény?
 
A hamarosan megjelenő három könyv közül te döntöd el, hogy melyiket szeretnéd:

1 .Karen Marie Moning: A Felföld ködén túl - Ha imádod Moning-ot és a MacKeltar klánt, vagy csupán odavagy a skótokért
 
2. Alaya Dawn Johnson: Nyárherceg - Ha kedveled az újdonságot, és nem riadsz vissza attól ha együtt látod: Brazília, Young Adult és a Disztópia műfajokat

3.
Junot Diaz: Fulladás - Ha a nyers, de egyben realisztikus kortárs irodalomra vágysz


A nyereményjáték December. 15-ig tart, és másnap már a győztest is sorsolják. Szóval még a fa alá is lesz időtök betenni a választott könyvet.
 
 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...