2013. 11. 28.

Hamarosan érkezik... # 5

Fülszöveg:
A félig vámpír Cat Crawfield és vámpír hitvese, Bones megküzdöttek már az életükért és szerelmükért. De hiába diadalmaskodtak a legutóbbi csatában, mert Cat új – és várakozáson felüli – képességei felboríthatják a régóta fennálló kényes egyensúlyt. Vámpírok tűnnek el titokzatos módon, és pletykák kelnek szárnyra a fajok között kirobbanni készülő háborúról. Egy fanatikus feszültséget szít a vámpírok és ghoulok között, ám a két erős csoport összecsapása ártatlan halandók életébe kerülhet. Így Cat és Bones kénytelenek egy veszélyes szövetséges – New Orleans vudu királynőjének – segítségét kérni. Az együttműködés ára azonban még nagyobb fenyegetést jelenthet, mint a természetfelettiek háborúja, nem is beszélve az elképesztő utóhatásokról…


Eredeti cím: This Side of the Grave
Sorozat: Cat & Bones # 5
Kiadó: Ulpius-ház
Megjelenés: 2013.december (?)
Goodread-es értékelés: 4,28


Miért figyeltem fel rá?
Mivel imádom Cat & Bones kalandjait, kötelezőnek érzem, hogy beszerezzem a legújabb könyvet a sorozatból. Nagyon meglepett, hogy a Kiadó idén megjelenteti, és csak tetézi az örömömet, hogy ismételten megtartották az eredeti borítót. Jó lett volna, ha az első három részt is az eredeti borítóval adják ki, mert szerintem valami fantasztikusak ezek a borítók.
Egy apró megjegyzés: Ez a Cat & Bones sorozat 5. része, viszont mivel az írónő elkezdte anno írni a mellékszereplők köteteit is (spin off) a soron következő kötet Mencheres könyve kellene hogy legyen. De, ha emlékeim nem csalnak semmi olyan spoilert nem tartalmaz a könyv, ami Mencheres kötetére nézve zavaró lenne.


Fülszöveg:
KRESLEY COLE lélegzetelállító története a kíméletlen vámpír harcosról, aki először tapasztalja meg a szerelmet, és a Valkűrről, akinek fájdalmas az érintés…

Az érinthetetlen

Murdoch Wrothnak semmi és senki nem állhat útjába, hogy megszerezze magának Danielát, az álomszép Valkűrt – az egyetlent, aki háromszáz év alatt először megdobogtatta a szívét. Ám ez a páratlan szépség jégamazon, érzékeny bőrét nem érintheti senki anélkül, hogy mérhetetlen fájdalmat okozna a lánynak.

Vajon melyik az erősebb: a különbözőségük okozta akadályok miatti frusztráció, vagy az egymás iránti őrjítő vágy?

GENA SHOWALTER érzéki meséje a vadászról és a zsákmányáról, és a köztük fellobbanó elsöprő szenvedélyről…

Örök csábítás

Aleaha Love alakváltó – testi érintkezés útján képes bárki személyiségét felvenni. Most épp egy ügynök bőrébe bújt, aki társaival idegen bolygóról érkező betolakodókra vadászik. Csakhogy csapdába esik, mert az ellenállhatatlanul vonzó Breean, az aranyszín bőrű, vasakaratú harcos, az idegenek parancsnoka, veszélyezteti új identitását, és életében először Aleaha csak önmaga akar lenni…Eredeti cím: Deep Kiss Of Winter
Sorozat: Halhatatlanok Alkonyat Után # 6.5 ; Alien Huntress # 4.5
Kiadó: Ulpius-ház
Megjelenés: 2013.december (?)
Goodread-es értékelés: 4,17

Miért figyeltem fel rá?
Ms. Cole ugyancsak a kedvenc írónőim közé tartozik. Igaz, a Halhatatlanok Alkonyat Után sorozatával immáron két könyvvel le vagyok maradva, de ez sem akadályoz meg benne, hogy a magaménak tudjam majd ezt a kötetet is.
Év elején felrebbent a hír, hogy idén érkezik a sorozat 6.5 része, ami Murdoch Wroth és Jégszűz Daniela történetét meséli el. Nem titok, hogy nem sok reményt fűztem hozzá. És sajnálatos módon nálunk az antológiák majdnem mindig megbuknak, így a kiadót se hibáztattam volna, ha elnapolja a könyv kiadását.
És mi a helyzet Gena Showalterrel? Sajnálatos módon a Kiadó nagyon hanyagolja az írónőt. Régen imádtam, de mára elveszítettem iránta az érdeklődésemet. Jó hír, hogy ebben az antológiában egy másik sorozatát is, az Alien Huntress világába is bepillanthatunk. Rossz hír, hogy ez a sorozat 4.5 darabja, és személy szerint nem tudok róla sokat. De majd utánanézek.
A borító nem az eredeti, de nagyon hasonló, és nagy piros pont jár érte.


Fülszöveg:
Qhuinn – ismeretlen apa fia – hozzászokott, hogy egyedül van. A családja kitagadta, az arisztokrácia hátat fordított neki, ő azonban végül megtalálta az útját: az Alantasok Társasága ellen vívott háború egyik legkegyetlenebb harcosa lett. Az élete mégsem teljes. Lehetősége nyílik rá, hogy saját családot alapítson, mélyen legbelül mégis ürességet érez, mert a szívét valaki másnak adta…

Blay a hosszú éveken át táplált viszonzatlan szerelem után kigyógyult a Qhuinn iránti érzéseiből. Itt volt már az ideje: Qhuinn rátalált a tökéletes párra egy kiválasztott nő személyében, akitől hamarosan gyermeke születik – épp úgy, ahogy mindig is tervezte. Blaynek nagyon fáj együtt látnia őket, de ha egy elérhetetlen álomra építi az életét, biztosan csalódik. Ahogy már meg is tapasztalta.

A sors különböző útra tereli ezt a két vámpír harcost… ám miközben fokozódik a faj trónjáért vívott harc , és új játékosok bukkannak fel Caldwellben, akik halálos veszélyt jelentenek a testvériségre, Qhuinn végre megtapasztalja, mi is az igazi bátorság, és a két szív, amelyet egymásnak szánt a végzet… végül eggyé válik.Eredeti cím: Lover Last
Sorozat: Fekete Tőr Testvériség # 11
Kiadó: Ulpius-ház
Megjelenés: 2013.december (?)
Goodread-es értékelés: 4,24

Miért figyeltem fel rá?
Ez a sorozat nagyon közel áll a szívemhez. Igaz, hogy már régen nem olyan, mint régen, és veszített is a varázsából, hála annak, hogy Ms. Ward azt írja, amit elvárnak tőle, és nem azt, amit ő akar. Mégis, ez volt az első pararomance sorozat amit olvastam, és ha a fene fenét eszik, és olyan rossz lesz – soha – hogy senki sem olvassa, nekem akkor is kell. Valamikor.
Nem nagy húzóerő számomra egyik fiú sem. Amikor tavaly sokadjára újraolvastam a sorozatot, meglepődtem, hogy mennyire megkedveltem a srácokat. De, John kötetére totálisan elegem volt belőlük. Utálom a siránkozást, a szenvedést. Na jó, egy kicsi belefér. De! Phury kötete óta zajlik ez a szenvedés, ami a sorozat 6. kötete. A srácoké pedig a 11. Szóval… Meguntam a több kötetes, és több éves szenvedést. És ahogy olvastam a hazai bloggerek értékelését is, fel kell rá készülnöm, hogy nem lesz olyan jó ez a kötet.
A borítótól nem megyek a falnak. Nekem a lila egybeforrt Rehv-el. Ez a lila nem illik a srácokhoz, nem is nagyon tükrözi őket. Az eredeti borító nagyon tetszett, kár, hogy nem azt kaptuk, vagy valami hasonlót.


Fülszöveg:
A tiltott gyümölcs a legédesebb. Mi lenne, ha élnének olyan kamaszok, akik születésüktől fogva elátkozottak? A bukott angyalok leányai és fiai ezzel a sorssal szembesülnek. A jólelkű Anna Whitt hatodik érzékkel született, színek kavalkádjaként látja mások érzéseit. Jól ismeri lényének ellentmondásait, hiszen megmagyarázhatatlanul vonzza a veszély. Akaratereje nehéz próba elé kerül, amikor tizenhatodik életévét betöltve megismeri a szexi Kaidan Rowe-t. A fiú bevezeti félelmetes közös örökségük titkaiba. Az efféle démonikus srácok azok, akiktől téged is távol tartanak a szüleid. Bárcsak Annát is idejében figyelmeztetné valaki! Vajon mit választ, amikor szembe kell néznie végzetével: a szentek glóriáját vagy ördögszarvakat?


Eredeti cím: Sweet Evil
Sorozat: Sweet # 1
Kiadó: Maxim
Megjelenés: 2013. november 29.
Goodread-es értékelés: 4,22

Miért figyeltem fel rá?
Először a borító vett le a lábamról. Hónapokkal ezelőtt goodreads-en bukkantam rá, és reménykedtem, hogy idehaza is megjelenik. A borító miatt már megéri. És ahogy olvasgatom a véleményeket, nagyon jónak ígérkezik.
A téma tetszik, ilyenről nem nagyon szoktunk olvasni. Úgyhogy várom, hogy megjelenjen, és minél hamarabb beszerezhessem.


Fülszöveg:
Készen állsz a reménytelen igazságra? Vagy szívesebben hiszel a hazugságoknak?

Colleen Hoover, a közkedvelt bestseller-író lebilincselő történettel tér vissza. Ez a szenvedélyes, magával ragadó románc két, szörnyű múltat cipelő fiatalról szól, akik az élet, a szerelem és a bizalom útvesztőjében bolyongva együtt ismerik meg az igazság gyógyító erejét.

A koránt sem szent Sky végzős középiskolásként találkozik Dean Holderrel – egy sráccal, aki nagy nőcsábász hírében áll. A fiú már a legelső találkozás alkalmával rabul ejti a szívét, ugyanakkor félelmet is kelt benne. A múltjára emlékezteti Sky-t, aki hosszú időn át próbálta eltemetni magában a történteket. Eldönti, hogy távol tartja magát a fiútól, de annak kitartása és ellenállhatatlan mosolya hamar semmivé foszlatja az elhatározását. Dean azonban maga is nyomasztó emlékeket őrizget. Amikor ezekről tudomást szerez, az visszavonhatatlanul megváltoztatja Sky-t, talán örökre szétrombolva lelkében a bizalom érzését.

A múlt mindkettőjükön mély sebeket ejtett, melyek csak akkor gyógyulhatnak be, ha bátran szembe tudnak nézni a történtekkel. Az őszinteség az egyetlen út, hogy végre szabadon, korlátok nélkül éljenek és szeressenek. A Reménytelen egy olyan regény, amitől eláll a lélegzeted. Elvarázsol, magával ragad, transzba ejt. Készülj fel, hogy újra átéld az első szerelmet…Eredeti cím: Hopeless
Sorozat: Hopeless # 1
Kiadó: Könyvmolyképző
Megjelenés: 2013. december. 15
Goodread-es értékelés: 4,50

Miért figyeltem fel rá?
Több hazai blogger is áradozott a könyvről, és a borító is figyelemfelkeltő. Utánanéztem, és egyből a kívánságlistámon landolt. Mivel mostanában ismét rákaptam a YA/NA könyvekre, kötelezőnek érzem, hogy beszerezzem. A fülszöveg meggyőzött, hogy egy jó és élvezetes olvasmányban lesz majd részem.Fülszöveg:
A tizenhét éves Maggie Brown kiugró arccsontjával és karikás szemével a kábítószeres modellek mintapéldánya lehetne. Maggie problémáját azonban nem a drogok, hanem az anyja jelenti. A lány ráadásul egyre jobban belegabalyodik Seth Prescottba, az új srácba a suliban, és attól fél, hogy a fiú is cserben fogja hagyni, mint mindenki más. Seth Prescott a rendőrség beépített embereként került a Port Fare High iskolába, de munkája dacára beleszeret Maggie-be. Miközben Seth azon fáradozik, hogy a New York állambeli Port Fare-t megszálló szadista drogdílereket kifüstölje a kisvárosból, a hajsza halálosra fordul, és Maggie élete is veszélybe kerül. Seth és Maggie önmagukat is megismerik humorral tarkított, összetört szívekkel övezett, romantikus útjukon, és eközben a világuk mindörökre megváltozik.


Eredeti cím: Unlovable
Sorozat: Port Fare # 1
Kiadó: Maxim
Megjelenés: 2013.november. 29
Goodread-es értékelés: 4,11

Miért figyeltem fel rá?
Sherry Gammon ismeretlen számomra. Nem nagyon szoktam ismeretlen írók könyveit beszerezni, de úgy látszik idén megtöröm ezt a szokásomat.
A borító felkeltette az érdeklődésemet, és a is fülszöveg nagyon tetszetős. Nem olvastam még ilyen könyvet, úgyhogy épp itt az ideje.
A borító pár változtatástól eltekintve az eredeti.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...