2014. 08. 13.

Li Jong-Hi: Annyira király vagy! Vol.3

Fülszöveg:
Mikor Szung-Ha féltékenysége már az egész osztály életét megkeseríti, Nanunak elege lesz a fiú rémes viselkedéséből. A mosolyszünet végül még az iskolai sportnapra is kihat… Ráadásul a lehető legrosszabb módon! Majd amikor Szung-Ha megismerkedik Nanu egy igen kötekedő családtagjával, számos próbát kell kiállnia, hogy bebizonyítsa, méltó rá, hogy Nanu barátja legyen. Lehet, hogy ezúttal a tökéletes sem lesz elég jó?


Borító: 3
Sorozat: Annyira király vagy # 3
Eredeti cím: You're so Cool (angol)
Kedvenc karakter: -
Oldalszám: 196
Kiadó:Vad Virágok Könyvműhely
Kiadás: 2009.10.19.

 Igazán kellemes volt olvasni ezt a manhwa-t. És éppen ez a baj. Hogy csak kellemes. Semmi eget rengető, semmi extra. A rengeteg vicces jeleneten kívül semmi extra nincs a sztoriban.
Az előző részben is említettem, hogy szinte semmit sem haladt előre a cselekmény. Azt vártam, hogy mivel már a feléig elértünk, történik valami extra, de nem.
A kötet első fele csak az iskolában játszódik, valamint láthatjuk, hogy Ryu Szun Ha (Ryu Seung Ha) hogyan hagyja figyelmen kívül Nanu-t (Nan Woo) . És igen, a kötelező sport nap is előtérbe kerül. Vagyis. Az égvilágon semmi előrelépés nem történt. A párosnak még össze kell csiszolódni, és őszintén szólva a kutya sem mondaná meg róluk, hogy ők egy pár. Annyi előrehaladás történt, hogy végre fogják egymás kezét. Valamint Nanu bevallja az érzéseit Ryu Szun Ha-nak. (Csak tudnám, hogy mitől lett szerelmes...)

Viszont amint megjelenik Nanu anyja (!) beindul a cselekmény.  Még most sem bírom felfogni, hogy ő tényleg egy nő. Nehezen lehet belerázódni, főleg hogy Dzsei férfi, és teljesen olyan, mint egy háztartásbeli feleség.

És ha már itt tartunk. Dzsei (Jae) és Hjon-Ho (Hyun Ho) kapcsolata sokkal jobban kibontakozott, mint a főpárosé. Nagyon aranyosak együtt, és végre Hjon-Ho (Hyun Ho) is beismeri az érzéseit önmagának.

Ami nagyon tetszett, az Nanu (Nan Woo) születésnapi bulija. Ryu Szun végre megismeri Nanu (Nan Woo)  cseppet sem normális családját. Nagyon jókat mulattam, míg olvastam ezeket a jeleneteiket. Nanu-ék végre kezdtek közelebb kerülni egymáshoz, viszont nekem ez még mindig kevés.

Összességében egy igazán szórakoztató kötet, a tipikus romantikus manga/manghwa elemekkel. Se több, se kevesebb. Sokkal többet vártam, viszont még így is jól szórakoztam olvasás közben.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...