2013. 03. 15.

Shinjou Mayu - Apple!

Fülszöveg:
A kind-hearted guy who grows up eating cakes and whose parents own an tartlet cafe, wants to be the ultimate gang leader. A villainous girl who was brought up in a family of gangsters wants to be the owner of a tartlet shop! How will the pair cross one another's path with their dreams of the opposite party?



Úgy döntöttem, ideje ismét angol nyelven mangát olvasni, hiszen ez segít abban, hogy fejlesszem a nyelvtudásom, ami még eléggé alapszinten van, de kezdetnek jobban szerettem volna, ha valami egyszerűt olvasok.

Olvastam már a mangaka más munkáját is. Ez egy egyszerű oneshot, bár kicsit hosszabb, mint a megszokott.
A történet egyszerű, szerethető és vicces. Adott Fujisuzu Gorou aki szeret harcolni, és az az álma, hogy maffiafőnök lesz. Fuji neve azt jelenti, hogy „alma”, ezért a történetben inkább Apple-nek nevezik. Meg persze egy egy almás pitét sütő cukrászdában dolgozik, amitől még jobban ráillik az Apple név.
Gyerekkorában elhízott volt, hála a szüleinek, akik mindig vele kóstoltatták meg a legújabb almás pités receptjüket.
A másik főszereplő, Karasu Kiwako, aki pont ellentétes dolgot akar az élettől. Egy maffiafőnök lánya, akit kényszerházasságra ítélt az apja. De ő inkább egy olyan férjet akar, akinek egy almás pitét sütő cukrászdája van.
A két főszereplő Apple munkahelyén találkozik össze. Kiwako álruhában menekül az apja beosztottjai elől, és megkéri Apple édesanyját, hogy had dolgozzon náluk.
A két fiatal pitesütés közben közel kerül egymáshoz, de egy telefonhívás megzavarja őket.
A végkifejlet aranyos, Apple rájön, hogy ki valójában Kiwiko, és egyértelműen a lány tudomására hozza, hogy mit akar tőle.
Mint mondtam, ez egy egyszerű, romantikus oneshot, nem kell tőle sokat várni. A rajzolása 2008-as mangához méltóan szép, és kidolgozott, a férfi karakterek eléggé bishounnenek, hogy a lányok egyből megkedveljék őket.


Értékelés: 4
Borító: 4
Hossz: 1 fejezet 
Oldalszám: 63 
Kiadás dátuma: 2008

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...