2012. 10. 27.

Sherrilyn Kenyon - Éjféli vad

Fülszöveg:
Kyrian gyönyörű férfi, kidolgozott izmokkal, aranybarna bőrrel, áradó erotikával, jó humorral, intelligenciával, bátorsággal megáldva… érthető, hogy Amandát elbűvöli, aki nemrég csalódott a nagybetűs szerelemben. A szenvedély kölcsönös, de Kyrian szörnyű titkot rejteget a lány elől. A férfi ugyanis vámpír, egy rettegett Sötét Vadász, aki kétezer éve küzd az aljas démon Desideriusz ellen. Eljött a leszámolás ideje, és Amandával az oldalán talán Kyrian most le tudja győzni a démont, ha elég erős a szerelmük…

Újraolvasás.
Molyról másolom át az értékelésem, és pár mondattal kiegészítem. Igazából itt ismerhetjük meg kicsit közelebbről a sötét vadászokat. Az előző kötet egy szép felvezetés volt, de itt kezdi Kenyon felvezeti, hogy kik is ezek a titokzatos Vadászok.
Mivel a kiadó úgy reklámozza a könyvet, hogy "vámpírrománc" az ember tényleg vámpírokat vár. Hát itt bizony nincsenek, hacsak a vérszívó, azaz lélekszívű démonokat nem tekintjük azoknak. Az értékelésem nem most készült, csak annyit tennék hozzá, hogy imádom ezt a könyvet, és ezt az őrült bagázst. Szóval az értékelésem:


Nem tudom megmondani hányszor olvastam már,de nem lehet megunni.Imádtam Kyrianosz és Amanda történetét. Kyrianosz egy olyan férfi akiért az ember lánya a fél karját odaadná.Mégis bizalmatlan és magányos.
Amanda viszont egy teljesen átlagos nő,aki imádja az unalmas életét.Vagyis csak ezt hiszi magáról.De ott van a családja, ahol van vámpírvadász, vudupapnő,bába és még sorolhatnám.Tetszett a cinikus humoruk a szereplőknek. Nick is szépen bemutatkozott.
Volt itt minden.Izgalom, szerelem, szenvedély, fájdalom.A végkifejlet furfangos volt. Acheron is bemutatkozott.Alig várom hogy még többet megtudjak róla.
Összegezve egy nagyon jó könyvet kaptunk,csak két dolgot kifogásolok.Kövezzetek meg,de én a borítót undorítónak tartom.Ránézek,és egyből egy férfi szőrös hónalját pillantom meg.A másik pedig a könyv végén van.Amanda-Devereux-Vadász. Meg Mr Vadász. Jó ég. Igazán írhatták volna azt hogy Hunter. Mindenki megértette volna.

 „ – Azt hittem, csak fából faragott karóval lehet vámpírokat ölni.
– Majdnem bárkit meg tudsz ölni azzal, ha egy fából készült karót vágsz a szívébe. Ha mégsem, akkor fuss, ahogy csak bírsz.”


Értékelés: 5*
Borító: 1
Sorozat:  Sötét Vágyak Vadásza (Dark Hunters) # 2
Kedvenc karakter:  Kyrianosz, Nick, Acheron, Amanda
Oldalszám: 446
Kiadó: Ulpius-ház
Kiadás dátuma: 2009

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...