2012. 11. 20.

Gena Showalter - Éjsötét vágyak

Fülszöveg:
Hat férfi él a világtól elvonultan egy magas hegy tetején álló komor erődben. Halhatatlan harcosok egytől egyig, mind különös képességekkel felruházva, de testükben az erőszak, harag és halál démonai lakoznak. Az istenek rég magukra hagyták, egykori társaik elárulták őket, ám egy nap minden megváltozik, amikor egy gyönyörű fiatal nő segítséget kér tőlük. A legveszélyesebb közülük nem bír feltörő szenvedélyével, és bár mindketten tudják, hogy az örök kárhozatba tartanak, a nő és a démon szerelme megállíthatatlan háborút szít a harcosok között…

Újraolvasás.
Érződik,hogy a sorozat első kötete,de ez nem vette el a kedvemet.
Az első Démon Lord,aki megtalálja a szerelmet az Maddox,Erőszak hordozója.Igazán megkedveltem őt.Tetszett,hogy mindig üvöltözik.
A könyv első fele nem igazán nyűgözött le,néhol untam,de a második felében beindultak az események.Sokszor jobban érdekelt a többi Lord,mint Maddox és Ashlyn.
Ashlyn nem tett rám túl nagy benyomást.Főleg a sok belső monológja untatott.Egyszer belevaló,másszor meg csak cincog.Ez már elvette tőle a kedvem.
Nagyon tetszett,hogy több szemszögből olvashattam a történetet.A többi Lord is felkeltette az érdeklődésemet.Főleg Reyes, Kane és Gideon. Torin-t is nagyon megkedveltem.
Tetszettek a beszólásaik,és a humoruk.
Ami még elvette a kedvem Ashlyn-től és a könyvtől,hogy ahogy megissza az ambróziás bort,és jóformán meghal,egyből a fürdőszobába játszadoznak Maddox-al. Józan paraszt ésszel felfogva,ez lenne az utolsó amire gondolnék. Na meg mielőtt nekikezdenek a dolgoknak,leállnak fogat mosni.Illúzió romboló.
De Ashlyn mellett szól,hogy önfeláldozó,és megszabadította Maddox-ot az átok alól.
De ezen kívül nagyon is összeillenek,és jó könyv, főleg,hogy most indul a hajsza a szelence után.

Értékelés: Régi: 5; Új: 3,5
Borító: 4,5
Sorozat: Az Alvilág Urai # 1
Kedvenc karakter:  Paris, Reyes, Kane, Gideon
Oldalszám: 454
Kiadó: Ulpius-ház
Kiadás dátuma: 2009

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...