2012. 11. 20.

Gena Showalter - Éjsötét bosszú

Fülszöveg:

Emberfeletti hatalom… Halhatatlan szenvedély… Aeront, a Harag őrzőjét arra kárhoztatták az istenek, hogy ne legyen nyugodalma addig, amíg Danika és a lány családja életben van. Reyes, annak ellenére, hogy csupán néhányszor találkozott Danikával, beleszeret, és hogy megmentse a lányt, a vérszomjas, dühöngő harcost leláncolja egy föld alatti üregben. Ám így sem tudja kivédeni a bajt. A lányt egy éjjel elrabolják a Vadászok – vagyis azok az emberek, akik életüket tették fel arra, hogy a harcosokat eltöröljék a föld színéről. A Vadászok vezetője elhiteti Danikával, hogy a harcosok kiirtották a családját, és ez bosszút kíván. A lánynak döntenie kell, kinek az oldalára áll, és ez a döntés akár az életébe is kerülhet…

Újraolvasás.
Tetszik. Még második olvasásra is tetszik.
Reyes az első számú kedvenc Lordom, úgyhogy öröm volt olvasni hogyan találnak egymásra Danikával.
Danikát is nagyon megkedveltem. Egyik kedvenc párosom az övék.
Örülök, hogy a többi Lord is felbukkant. Alig várom, hogy Paris, Torin, Kane és Gideon könyvét is olvashassam, mert nekem ők a kedvenceim Reyes-en és Lucien-en kívül.
A mitológiai világ is nagyon jól fel van építve, öröm volt olvasni. Aeron valahogy nem lopta be magát a szívembe és Légió sem. Azért sajnáltam Aeron-t, mert nem tehetett róla, hogy mivel bízták meg, de akkor sem tett rám túl nagy benyomást.
A Vadászok és az őrült képzelgéseik meg már a világból ki tudtak kergetni.
Visszatérve Danikáékre. Már az első kötet olvasása közben tudtam, hogy Reyes lesz a párja. Igazán sajnáltam, mert ő sem tehet arról, hogy az aki. Tetszett, hogy lépésről lépésre hangolódtak össze Reyes-sel. És amikor kiderült, hogy kicsoda. Az állam koppant a földszinten. És amikor Reyes-sel együtt vannak, szó szerint a mennyországba kerül. Mármint Reyes. Sajnáltam, amikor elragadták tőle Danika-t, de Reyes ezt is megoldotta. Imádom a pasast.
Megdöbbentő és ironikus, hogy a Vadászokat egy Lord irányítja, bár erről szerencsétlen fanatikusok semmit sem tudnak.
Oh.. És a drága Paris… Annyira sajnáltam, hogy választania kellett Sienna és Aeron között. Annyira drukkolok neki, bár tudom, hogy messze még az ő boldogsága.

Értékelés: 5
Borító: 5*
Sorozat: Az Alvilág Urai # 3
Kedvenc karakter:  Paris, Reyes, Kane, Gideon, Danika
Oldalszám: 526
Kiadó: Ulpius-ház
Kiadás dátuma: 2010

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...