2012. 11. 20.

Margaret Moore - A szerelem szárnyán

Fülszöveg:
Molly Santini egy kamaszkori traumát Követően a gyermekpszichológusi Hivatást választja. Travis Chandler szenátor kisfiának éppen az ő segítségére van szüksége, hogy végre túltegye magát édesanyja tragikus körülmények között bekövetkezett halálán. Mivel más városban laknak, a 8 éves Kevin a nyári szünetre a lányhoz költözik, és csak a hétvégeken találkozik édesapjával…
Travis szintén megkedveli a vonzó, és kedves lányt, sőt hamarosan szerelemre is lobban iránta. Molly egy ideig küzd érzéseivel, ám aztán képtelen ellenállni a boldogság utáni vágyakozásának. Kapcsolatukat azonban nem mindenki nézi jó szemmel, s nem csupán azért, mert a lány olasz származású….
Az ifjú szenátor kész lenne lemondani politikai karrierjéről, ám ezt Molly nem nézheti tétlenül. A szerelem erőt ad neki, hogy ország-világ elé tárja a múltját , s a választókra bízza annak megítélését, méltó-e,hogy Chandler szenátor felesége legyen...


Újraolvasás.
Amikor 2 éve olvastam a könyvet, nem tudtam, hogy egy magyar írónő könyvét olvasom. És így utólag belegondolva jobb is így, mert akkor már alapból negatívabban szemléltem volna a könyvet. Az eddigi 3 olvasott könyve közül ez tetszik a legjobban.
Fogalmam sincs, miért adtam anno 5 csillagot a könyvre. Egyszerű, könnyed és szórakoztató, de semmi több. Pár órás olvasmány.
Egyik szereplő sem nőtt a szívemhez, de sikerült őket megkedvelnem. A mellékszereplők felszínesen vannak megemlítve, de nem bánom, mert engem személy szerint nem érdekelnek.
Travis túl tökéletes. Jóképű, magas, kedves, humoros, türelmes, megértő, kormányzó, ezáltal gazdag, és jó az ágyban. Szóval ami jó lehet egy férfiben, az Travis-ben megvan. Jó lett volna valami negatív dolog vele kapcsolatban, mert így túl…sablonos, és tökéletes. Nem szeretem az ilyet.
Molly-t gyerekkorában megerőszakolták, és ennek köszönhetően felnőtt korában gyerekpszichológus lett belőle. Nem volt vele bajom, de nem igazán jöttek át az érzései, és a gyors szerelemre lobbanását sem értettem. Bár ez Travis-ről is elmondható. Alig töltöttek együtt valamennyi időt, és már ’ ásó, kapa,nagyharang’ van.
Kevin, Travis fia pedig… Sok író(nő) esik abba a hibába, hogy egy gyerek karakter száját olyan mondatok, és kifejezések hagyják el, ami egyáltalán nem illik hozzájuk. Moore is ebbe a hibába esett. Kevin egyszer gyereknek tűnik, másszor pedig inkább egy 30 éves felnőttnek.
Az egész könyv sablonos, még a szereplők is. De nekem most egy ilyenre volt szükségem. Senki ne várjon tőle túl sokat, és nem fog csalódni.

Értékelés: Régi: 5; Új: 4 
Borító: 1,5 
Sorozat: - 
Kedvenc karakter: - 
Oldalszám: 240 
Kiadó: STB könyvek 
Kiadás dátuma: 2008

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...