2012. 11. 20.

Christina Dodd - Az elcserélt hercegnő

Fülszöveg:
Magnus hercegnőjét apja elvesztette kártyán. Aki azonban helyette érkezik, szégyenlős, csendes unokahúga, Eleanor. Eleanor de Lacy minden bizonnyal pillanatnyi elmezavarban szenvedett, amikor beleegyezett, hogy szerepet cserél határozott, erős akaratú unokatestvérével. Biztos volt abban, hogy soha nem lesz képes meggyőzni Remington Knightot egybekelésük helytelen voltáról – különösen mivel a férfi láthatóan nagyon szerette volna nyélbe ütni e házasságot. Ráadásul rendkívül jóképűnek találja Remingtont – és lenyűgözik a férfi csábítási kísérletei. Ha azonban tudomására jut a csalás, a merész világfi szörnyű rombolást vihet végbe… mind a lány jó hírében, mind a szívében. Remington egy gőgös, határozott arisztokrata nőre számított, aki biztosítja helyét a magasabb társadalmi körökben. A „hercegnő” azonban a lehető legkellemesebb meglepetés – szerény, melegszívű, meghatóan félénk, és ráadásul szép is. Pontosan az a menyasszony, akibe szenvedélyesen bele tudna szeretni… ha nem akarna oly elszántan bosszút állni.

Nagy reményekkel kezdtem neki a könyvnek, mert annak ellenére, hogy kevesen szerepelt Eleanor az előző kötetben, nagyon szimpatikus volt. De a könyv negyedénél jött a csalódás. Eleanor eleinte itt is szimpatikus volt, de oldalról oldalra veszített a varázsából. A történet közepétől azt se tudtam, hogy kiről olvasok, mert annyira elütött a személyisége az eddigiektől. Értem, hogy Dodd mit akart belőle kihozni, de túl hirtelen, és túl sokat változott, ami a kárára ment.
Az egész könyv unalmas volt. Nem volt egy kiemelkedő karakter sem, aki kicsit feldobta volna a könyvet. A végénél éreztem, hogy kezd tetszeni az, amit olvasok, és csak azért, mert Madeline és Gabriel is feltűntek.
Remington teljesen hidegen hagyott. Minden könyvben, az összes karakter ki szokott váltani belőlem valamilyen érzelmet, de ő… Csak volt, és kész. Nem értettem sokáig, hogy mit akar, és nem is sikerült meggyőznie. Ami pedig a szerelemre lobbanását illeti. Nagyon nem hihető.
A bonyodalom, és a gyilkosság számomra nagyon zavaros volt. Nem is értettem nagyon, ki kinek a rokona, és miért ölték meg.
A borító itt is botrányos, és itt is a lány miatt. Egy szó, mint száz. Az Újabb botrány sokkal jobban tetszett, mint ez.

Értékelés: 3
Borító: 1
Sorozat: Szerepcsere # 2
Kedvenc karakter: -
Oldalszám: 288
Kiadó: Alexandra
Kiadás dátuma: 2007

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...